עדכון בנושא אנגלית מתקדמים ב'- תכנית אורט התואר הראשון

***עדכון***

בהתאם להחלטתה הסופית של הנהלת האוניברסיטה בעניין זה נקבע, שלא ינתן פטור משכר לימוד לקורס אנגלית מתקדמים ב' המתקיים בקיץ תשע"ט.

לפיכך סטודנטים המעוניינים להירשם לקורסי האנגלית  יפנו ליחידה לאנגלית שפה זרה על מנת לקבל מידע ושובר תשלום.

לידיעתכם, קורסי הקיץ של היחידה לאנגלית שפה זרה יחלו ביום רביעי ה- 26.6.19.

ההודעה מיועדת לתלמידי תואר ראשון - תכנית אורט שאמורים ללמוד אנגלית ברמת מתקדמים ב' בסמסטר קיץ:

שלום רב,

קיבלנו את פניותיכם בנושא חיוב שכ"ל בקורס מתקדמים ב' סמ' הקיץ תשע"ט.

הריני להבהיר, כי שכ"ל של קורסי אנגלית כמו גם לוח הזמנים של אנגלית, הן מעבר לשכ"ל של התואר ומעבר ללוח הזמנים של קורסי המחלקה.

עניין זה הובהר עם קבלתך לשלב של א' של התוכנית – שלב המכינה באורט ומפורסם בדפי המידע ובאתר המחלקה.

מעבר לכך, להנהלת האוניברסיטה ולמחלקה לאנגלית כשפה זרה , יש את הסמכות לשנות מעת לעת נהלים שונים.

יחד עם זאת המחלקה ממשיכה לפעול לביטול החיוב הכספי בגין  קורס מתקדמים ב' בקיץ, אך כאמור ההחלטה הסופית בנושא זה אינה  בידי המחלקה.

בברכה,

מזכירות המחלקה לניהול