תואר ראשון רב תחומי מדעי החברה, התמחות בניהול מערכות בריאות B.A. (חד חוגי)

להרשמה                             צרו קשר לפרטים

תואר ראשון רב תחומי במדעי החברה - במגמה לניהול מערכות בריאות (*)

(*) יצורף לתעודת הבוגר אישור הפקולטה למדעי החברה עם קורסי המגמה בניהול מערכות בריאות

ראש התחום: פרופ' טובה רוזנבלום

התכנית לתואר רב תחומי בניהול מערכות בריאות הוקמה כדי לתת מענה לביקוש הגובר בבוגרי תואר ראשון בעלי ידע עשיר בעולם הבריאות ומטרתה היא להכשיר את אוכלוסיית הלומדים בניהול וקידום ארגוני הבריאות בארץ.

התוכנית מיועדת למעוניינים להשתלב בתפקידי ניהול במערכות הבריאות השונות במדינת ישראל, כגון ארגוני בריאות, בתי חולים ממשלתיים ופרטיים, ועוד, וכן בארגונים עסקיים ותעשייתיים המשיקים לתחומי הבריאות השונים.

מסלול הלימודים מורכב משלושה אשכולות: לימודי ניהול מערכות בריאות, ארגון ומשאבי אנוש, כלכלה במערכות בריאות.

הכשרה זו מעניקה לבוגר התוכנית היכרות מעמיקה עם עולם הבריאות, כלים ויכולות ניהול של מערכות בריאות מורכבות, וידע הבנה בתחומי הכלכלה, הכספים, והובלת ההון האנושי שנמצא בליבת מערכות אלו.

לקבלת מידע נוסף בנושא תואר ראשון בניהול מערכות בריאות רב-תחומי במחלקה לניהול באוניברסיטת בר-אילן, צרו קשר נחזור אליכם בהקדם.

תנאי הקבלה לתוכנית תואר ראשון בניהול מערכות בריאות

מועמדים בעלי ציון משוקלל (בגרות ופסיכומטרי)  של 57 ומעלה, וכן בעלי תעודת בגרות בממוצע של 95 ומעלה (לחסרי פסיכומטרי) יוכלו להגיש מועמדותם לתוכנית.

שימו לב, מספר המקומות מוגבל!  ובשלב זה יתקבלו רק מועמדים בעלי נתוני הקבלה הגבוהים ביותר - החל מציון משוקלל של 57 ומעלה או מועמדים הזכאים לתעודת בגרות בממוצע 95 ומעלה.

קישור למחשבון סיכויי קבלה

כל המועמדים נדרשים להציג ציון 85 ומעלה במבחן אמיר/ם ו-4 יח"ל אנגלית.

מועמדים שלא למדו בשפה העברית בתיכון (כגון, עולים חדשים ומועמדים מהחברה הערבית) חייבים לעמוד בסף עברית מתוך בחינת יע"ל בציון 105 ומעלה.

התכנית הרב-תחומית בניהול מערכות בריאות כוללת 46  ש"ש (92  נ"ז)

תוכנית הלימודים - תואר רב תחומי בניהול מערכות בריאות תשפ"ג

בוגרינו יוכלו להמשיך ללימודי תואר שני בניהול מערכות בריאות המתקיימים במחלקה.

להרשמה                             צרו קשר לפרטים

ראש תחום: פרופ' טובה רוזנבלום rosenbt1@mail.biu.ac.il