תואר ראשון - ניהול לוגיסטיקה דו-חוגי מובנה עם לימודי מידע B.A.

להרשמה

תואר ראשון בניהול לוגיסטיקה דו-חוגי מובנה עם לימודי מידע

ראש תחום - דר' טטיאנה צ'רנונוג   Tatyana.Chernonog@biu.ac.il

מזכירות התואר הראשון בלוגיסטיקה ba.lm@biu.ac.il

לראשונה מאז הקמתה של המחלקה, יכולים סטודנטים לשלב את לימודי התואר המבוקש בניהול לוגיסטיקה עם תואר חדשני ומתקדם בלימודי מידע.

הלימודים במסלול ניהול הלוגיסטיקה נועדו להקנות לסטודנטים הבנה אקדמית ולאפשר להם לצאת אל שוק רווחי ודינאמי עם כישורים מקצועיים כוללים בתחומי ניהול התפעול, הלוגיסטיקה והכלכלה. בין המקצועות הרבים מעולם הניהול הנפתחים עבור בוגרי התואר נמצאים: מנהלי צוות ומחלקה, מנהלי שרשראות האספקה, מנהלי פרויקטים, מנהלי לוגיסטיקה, מנהלי תפעול, מנהלי פיתוח, קנייני רכש, מנהלי רכש, מתאמי יבוא/יצוא/אספקה,

התכנית ללימודי מידע מיועדת לספק ידע טכנולוגי מעשי הנדרש לפיתוח ושימוש ביישומי מידע – תכנון ופיתוח מסדי נתונים, תכנון ומימוש יישומי ווב מבוזרים הנצרכים על גבי מכשירים מסוגים שונים ותפעול מערכות לניהול תוכן, כל זאת תוך לימוד התקנים המתאימים, היכרות עם כלי הפיתוח המתקדמים בתחומים השונים ותוך התחשבות בשיקולים של מנשק אדם מחשב ובטיחות מידע במרחב הקיברנטי.

שילוב המקצועות הנ"ל יאפשרו לסטודנט לצאת אל שוק העבודה עם ידע וכלים מעשיים הן בתחום הניהול והן בתחום לימודי המידע.

בין הקורסים שילמדו בתכנית: מבוא לכלכלה, חקר ביצועים, יסודות המלאי והרכש, ניהול התפעול והייצור, ניהול פרויקטים, יסודות התכנות, מבוא לבניית אתרים באינטרנט, מדיה חברתית וניהול תכנים, אינטרנט למתקדמים ועוד.

תכנית הלימודים בניהול לוגיסטיקה במסלול המובנה עם לימודי מידע:

תוכנית הלימודים בניהול לוגיסטיקה - דו ראשי מובנה תשפ"א

תוכנית הלימודים בניהול לוגיסטיקה - דו ראשי מובנה תשפ"ב

תוכנית הלימודים בניהול לוגיסטיקה - דו ראשי מובנה תשפ"ג

למידע נוסף על התואר בלימודי מידע (באחריות המחלקה ללימודי מידע)

דרישות הקבלה למחלקה מופיעות באתר האינטרנט של האוניברסיטה - ידיעון לתואר ראשון.

ציוני הבגרות והפסיכומטרי עוברים שקלול כפי המופיע באתר האוניברסיטה.

ניתן לבדוק את סיכויי הקבלה בעזרת מחשבון סיכויי קבלה של האוניברסיטה.

למידע על תנאי קבלה לעולים חדשים

מחשבון סיכויי קבלה

למעבר למחשבון לחץ כאן

לימודים לתארים מתקדמים

תואר שני

מסיימי התואר בהצלחה יוכלו להשתלב במגוון מסלולי הלימוד לתואר שני במחלקה לניהול בארבע תכניות אפשריות: ניהול שרשרת הספקה ולוגיסטיקה, ניהול תעשייתי, ניהול מערכות בריאות ובריאות הציבור, וניהול שרשרת הספקה ולוגיסטיקה למנהלים.

תואר שלישי

בשנה"ל תשס"ז החלו לימודי תואר שלישי בלוגיסטיקה. פרטים נוספים ניתן למצוא בדף באתר.