תואר ראשון - ניהול לוגיסטיקה- דו חוגי

תואר ראשון בניהול לוגיסטיקה- דו-חוגי

ראש תחום - דר' טטיאנה צ'רנונוג   Tatyana.Chernonog@biu.ac.il

מזכירות התואר הראשון בלוגיסטיקה  ba.lm@biu.ac.il

התכנית לתואר דו-חוגי בניהול לוגיסטיקה באה לתת מענה לביקוש של הסטודנטים לגיוון בלימודים ואפשרויות התעסוקה אחרי הלימודים.

תחום הלוגיסטיקה ביסודו הוא בינתחומי ומשיק למספר רב של תחומי דעת כמו כלכלה, מתמטיקה, מדעי המחשב, פסיכולוגיה ומדעי המידע.

התואר המשולב מאפשר לסטודנטים להרחיב את התמחותם בלוגיסטיקה לתחומים משלימים כמו כלכלה או מדעי המחשב. שילוב עם לימודים במסלול דו-ראשי כמו מדעי המחשב למשל יאפשר לסטודנטים להמשיך להוביל מחקר ופיתוח של פתרונות טכנולוגיים בתחומי התחבורה ושרשראות אספקה. בנוסף התואר יאפשר לסטודנטים לשלב לימודים בתחום דעת כמו מדעי הרוח לדוגמה עם מקצוע פרקטי כמו לימודי לוגיסטיקה לצורך תעסוקה.

תכנית המסלול הדו-חוגי בניהול לוגיסטיקה כוללת 27 ש"ש (54 נ"ז):מצ"ב תוכנית הלימודים

מחשבון סיכויי קבלה

הנחיות רישום

דרישות הקבלה למחלקה מופיעות באתר האינטרנט של האוניברסיטה - ידיעון לתואר ראשון.

ציוני הבגרות והפסיכומטרי עוברים שקלול כפי המופיע באתר האוניברסיטה לקבלה לשנה"ל תשע"ט.

ניתן לבדוק את סיכויי הקבלה בעזרת מחשבון סיכויי קבלה של האוניברסיטה.

חזרה למעלה ↑

מחשבון סיכויי קבלה