הרשמה ללימודי שמיעה חופשית לתכנית אורט בקיץ ראשון (לפני תחילת הלימודים) – תקף לשנה"ל תשע"ה

הרשמה ללימודי שמיעה חופשית בסמסטר קיץ הראשון (לפני שנת הלימודים)

במהלך לימודי הקיץ שבין המכינה ולשנת הלימודים במסלול, הינך סטודנט במעמד "שומע חופשי". לימודים אלה הם חובה שכן בלעדיהם לא תוכל להשלים לימודי המסלול בתום סמסטר קיץ השני (שלאחר שנת הלימודים).

יחד עם זאת, יודגש, כי אין בהרשמה ללימודי הקיץ במעמד "שמיעה חופשית" משום אישור קבלה ללימודים באוניברסיטה.

קורסי קיץ:

הרישום לקורסי הקיץ תשע"ה יתבצע דרך נציגי המכללות, אשר יקבלו לידיהם טפסי רישום לקורסי הקיץ ושוברי תשלום. עליכם לשלם את שוברי התשלום ולהעבירם בצירוף חתימתכם על גבי טופסי הרישום לידי נציגי המכללות. שימו לב שמערכת השעות לקורסי הקיץ הינה מובנית מראש ולא ניתן לשנות את הקורסים אשר מופיעים לכם בטופסי הרישום.

את החומר יש להחזיר לנציגי המכללה. תאריך למסירת החומר יעודכן בהמשך.

פרטים מדויקים בנוגע לתאריכי רישום אלה יפורסמו בהמשך באתר.

עלות 1 ש"ש קורס קיץ-לשנה"ל תשע"ה טרם נקבע. התעריף המדויק יתפרסם לקראת חודש מאי 2015.

להלן קורסי הקיץ שעליכם ללמוד במגמות הלימוד השונות:

קורסים במגמת תעשיה וניהול*:

בסמסטר קיץ הראשון:

תיאוריות ויישומים בכלכלה מיקרו

תיאוריות ויישומים בכלכלה מאקרו

יסודות האחזקה

יסודות תובלה ושינוע

סה"כ 6 ש"ש

קורסים במגמות: אלקטרוניקה, תוכנה, חשמל, קירור ומיזוג אויר, מכונות, בניה והנדסה אזרחית, אדריכלות ועיצוב פנים, אדריכלות נוף,תקשורת חזותית ואינטראקטיבית, עיצוב תעשייתי*:

בסמסטר קיץ הראשון:

תיאוריות ויישומים בכלכלה מיקרו

תיאוריות ויישומים בכלכלה מאקרו

יסודות האחזקה

יסודות תובלה ושינוע

סה"כ

*בהמשך תפורסם טיוטת מערכת שעות ראשונית לקורסי קיץ תשע"ה. המערכת כפופה לשינויים ואינה סופית!!

רישום לקורסי קיץ באנגלית:

רישום לקורסי קיץ באנגלית, עבור סטודנטים שאינם עומדים בתנאי הקבלה של ציון 85 בבחינת פסיכומטרי/אמיר או  185 בבחינת אמיר"ם מתקיים דרך המחלקה לאנגלית כשפה זרה . פרטים בנוגע אליו ניתן לקבל בטל' 03-5318237.או באתר המחלקה לאנגלית כשפה זרה: http://efl.biu.ac.il/

לאחר שלב הרישום- תוזנו למערכת האוניברסיטאית ותקבלו לביתכם מכתב אישור רישום לקורסים, המפרט את מיקומי השיעורים. יש לבדוק היטב את ההעתק ולוודא שאכן נרשמתם לכל הקורסים הנדרשים. חובת הבדיקה היא על הסטודנט עצמו! את ההעתק יש לשמור לביקורת/ בירורים.

הערה חשובה: על הסטודנטים להתעדכן מדי יום בהודעות המפורסמות באתר המחלקה. הודעות הממוענות אליכם יופיעו תחת כותרת "אורט" ומגמת הלימודים שלכם.