ד"ר ליאורה שמואלי

דוא"ל
liora.shmueli@biu.ac.il
    קורות חיים

ד״ר ליאורה שמואלי בעלת תואר ראשון בניהול מערכות בריאות (בהצטיינות), תואר שני במנהל עסקים בהתמחות התנהגות ארגונית ודוקטורט בניהול מערכות בריאות, שלושתם מאוניברסיטת בן גוריון בנגב. כמו כן, השלימה פוסט-דוקטורט בחוג לניהול של אוניברסיטת תל-אביב. מחקריה עוסקים בניהול ומדידה במערכת הבריאות, מדיניות בריאות וצמצום פערים בפריפריה החברתית-גיאוגרפית, מודלים לתפיסות סיכון התנהגות מקדמת בריאות מטופלים ומטפלים.

נסיונה המקצועי כולל ניהול תחום במחלקת אסטרטגיה ומחקר בהנהלה הראשית של שרותי בריאות כללית ובוחנת ארגון ושיטות במרכז הרפואי הדסה עין כרם. במסגרת תפקידיה היתה שותפה לתכנון ויישום תכנית אסטרטגית בארגוני בריאות גדולים ופרויקטים חוצי ארגון. מתן הרצאות וניהול תכנית הכשרה לעתודה אקדמית של מובילי אסטרטגיה בכללית לעובדים ומנהלים בנושא אסטרטגייה ארגונית, גיבוש והטמעת יעדים ומדדים. נסיון אקדמי: מרצה וריכזה קורסים במספר מוסדות אקדמיים בתחומי ניהול וניהול מערכות בריאות. מענקי מחקר: זכתה פעמיים במענקי מחקר מטעם המכון הלאומי לחקר שרותי הבריאות ומדיניות הבריאות.

קורות חיים מפורטים, כולל רשימת פירסומים בכתבי עת ובכנסים, הוראת קורסים ועוד נמצאים באתר המחלקה בשפה האנגלית בלינק המצ״ב https://management.biu.ac.il/en/node/3168

תאריך עדכון אחרון : 03/01/2023